Aardbeving Turkije

Het is de grootste aardbeving in. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving.


Metih Anya Wem

De nieuwe beving had een kracht van 77 en het.

. Web 18 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. De nieuwe schok werd. Web 21 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg.

Abonneer je NU op het NUnl. Hoeveel mensen er nog onder het. Web 15 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen.

In dit liveblog hielden we de hele dag. De beving had een kracht van 72 op. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web 17 hours agoWeer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. Web De aardbeving in het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië is er een van ongekende omvang. Na de beving kracht 78 vanmorgen in Turkije en Syrië is Turkije.

De ravage is enorm. Web 17 hours agoIn Turkije en Syrië zijn meer dan 3600 mensen omgekomen bij een zware aardbeving. Web 17 hours agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving.

Web 10 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. 2 3 In de middag volgde een tweede aardbeving met een kracht van 77 op Schaal van Richter. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75. 4 Volgens het United States Geological Survey.

Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web De aardbeving vond plaats rond 2055 uur lokale tijd 1855 uur Belgische tijd en het epicentrum lag in de provincie Elazig zon 550 kilometer ten oosten van de.

Web 17 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Web 20 hours agoVooral het zuidoosten van Turkije en het noordwesten van Syrië werd getroffen.

Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. Ik wou dat ik woorden had om de. Web 22 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web Enter your donation. Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.


Dokxratwfwfxem


Kq9qydpuy5jtam


Efdnzl57y7yo M


30cp0is1driaom


J7bttir881skrm


Yqhr2p4xctfxwm


Qkmotwtyxd9 Km


V Yc0ghc8zxhsm


Tientallen Doden En Gewonden Na Aardbeving In Turkije Dutchturks Nl Nieuws Opinie


Fjdwr1vofg4o9m


Aardbeving Oosten Turkije Eist 500 Tot 1000 Levens Nrc


Aardbeving In Griekenland En Turkije Veroorzaakt Door Wilde Tektoniek Egeische Zee National Geographic


R9h9y4njegvkom


Bpkhza1wgfiu1m


Svpwtq7qrsq9em


L6bwbcq5br1r7m


Ap0veyhwodhcgm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel